Д-р Даниела Йорданова

Психотерапевт

  Д-р Даниела Йорданова е един от основателите на Центъра по главоболие, където работи в тясно сътрудничество с лекарите невролози при лечението на главоболия, произхождащи отчасти от психични проблеми като паническо разстройство, тревожност, депресия и др.

  През своята дългогодишна работа като лекар-психиатър в Център за психично здраве - София, д-р Йорданова натрупва огромен опит в лечението на най-различни случаи на психически нарушения. Нейният опит показва, че главоболието е най-често срещаното и в много случаи дори основното оплакване, заради което хората търсят психиатрична помощ. За много от пациентите изчезването на главоболието е най-важният критерий за успешно лечение.    

  Опирайки се на опита си с хиляди пациенти, д-р Йорданова вярва, че немедикаментните методи за лечение са не по-малко ефективни от медикаментните, особено при по-леки форми на психични нарушения. Тя се старае да определи най-подходящото лечение за всеки пациент след внимателна преценка на множество фактори, включващи състоянието на пациента, спецификата на заболяването му, средата и начина му на живот и др. 

Д-р Йорданова е завършила Медицинска академия – София през 1998 г. Специализирала е в УМБАЛ "Св. Наум", София. От 2006 г. работи в Центъра за психично здраве - София, а от 2014 г. и към Центъра по главоболие в София.

Запишете се за преглед на 0888 469 239!