Д-р Диляна Паталенска

Невролог

  д-р Диляна Паталенска е млад лекар с немалък опит в областта на неврологията, особено при пациенти с главоболие. Тя се присъединява към екипа на Центъра през 2017, водена и от личен интерес към лечението на главоболието, тъй като има близък с хронична мигрена и тензионно главоболие, на когото успява да помогне.

Завършва медицина в Медицински Университет София през 2010 година и веднага след това започва да работи и специализира в университетската неврологична клиника на Царица Йоанна ИСУЛ, където натрупва първоначален опит в овладяването на остри състояния от различен характер, включително мигренозни кризи, пристъп от кластърно главоболие, невралгии, както и на хронични такива като тензионно главоболие, цервикобрахиални радикулопатии и много други. От 2017 г. започва работа и в най- престижната неврологична клиника в София в УМБАЛ Александровкса.

В Центъра по главоболие, тя задълбочава знанията и опита си, като прилага успешно най-съвременните модели на лечение на хронична мигрена други видове главоболия.  Доставя ѝ най-голямо удовлетворение да види пациентите си излекувани.

Запишете се за преглед на 0888 469 239!