Д-р Диана Цолова

Невролог

  Със своята отдаденост към пациентите и стремеж за постоянно усъвършенстване, д-р Диана Цолова се нарежда сред най-успелите невролози в България. Тя започва кариерата си като млад лекар по разпределение в Панагюрище, в неврологичното отделение на общинската болница. По-късно постъпва като невролог в неврологичното отделение към Центъра за бърза медицинска помощ, където получава разнообразен опит, както и усет за справяне и с най-трудните ситуации. След конкурс започва работа като невролог в една от водещите клиники по неврология в Университетска болница "Царица Йоанна" в екип от млади и изтъкнати невролози, където постига значителни успехи в лечението на редица заболявания.

  Нейните специални интереси в областта на главоболието я мотивират да съоснове Центъра по главоболие с цел да се осъвремени и повиши качеството на лечението на това състояние в България. Тя ръководи екип от лекари в усъвършенстването на подхода на Центъра за лечение на главоболието, който се основава на най-съвременните открития в тази област и гради над опита на водещи центрове по главоболие в САЩ, Великобритания и др. страни.

  Убедена, че успешното лечение на главоболието изисква активното участие на пациента, д-р Цолова отделя сериозно внимание на обясняването на диагнозата и лечението. Тя прилага комплексен подход на лечение, съобразен с общото състояние на всеки пациент.

  Д-р Цолова завършва Медицинска Академия - София през 1988 г. Специализира в неврологична клиника във Втора градска болница. Получава специалност Нервни болести през 1994 г.

  Лечението на главоболието е предизвикателство, което импонира на д-р Цолова. Тя не се отказва до постигането на пълен успех с всеки пациент.

Запишете се за преглед на 0888 469 239!