За нас

  Създадохме Центъра по главоболие в София през 2014 г., за да въведем съвременни методи в диагностиката и лечението на главоболието. Нашият екип от опитни невролози, кинезитерапевт и неврохирурзи се е посветил на изследването и лечението на това състояние. Центърът си сътрудничи с водещи центрове по главоболие в САЩ и Великобритания.

  През последното деситилетие науката постигна огромен напредък в разбирането на произхода и лечението на т.нар. първични главоболия, като мигрена, тензионно и др. Установи се например, че хроничните мигрени и клъстерни главоболия често се дължат на комбинация от увредени периферни нерви около главата и врата и чувствителност на централната нервна система. Вече съществуват ефективни инвазивни и неинвазивни методи за лечение. Благодарение на тях мигрената и другите първични главоболия, които доскоро се считаха за нелечими, могат да бъдат напълно излекувани в 50% от случаите, а в 90% - значително да се подобрят.

  Интегрираният подход на лечение в Центъра по главоболие е съобразен със всеки пациент. Лекарите ще определят подходящата комбинация от диетична, медикаментозна, хирургична и кинезитерапия, и ще проследят вашето лечение до успешния му край.

Центърът има сключен договор с ОЗОФ "Доверие". 

Лекари:

Запишете се за преглед на 0888 469 239!